Pirjo-MargitJauhiainen Rasismi - keppihevonen, huono ohjattava asiayhteyksissä

Hoikka valvoja / raksamiehet / tulli / taiteellinen vapaus

Poimintoja:

1. Poliiseille tarkennettiin tärkeysjärjestyskohteet - missä sitten moni virkailija tutkii ruotsista hoikka-automaatin antamia lukemia, ettei se olis muuten "kovin tärkeää", kuin että lisäeurot ovat tarpeen paisuneeseen julkiseen toimeen ja kun tiedetään suomi-ihmisen rakkaus peltilehmiinsä, muminaa on vähäisen kuulunu, tosin suurinosa työkseen ajalee, niin pidä siinä sitten sallittu nopeus kohdillaan ja samalla paine niskassa, että päivän työkilometrit tulee turvallisesti suoritettua.

- tähän on pakko laittaa muu yleisen turvallisuuden panostus, jossa johonkin osa-alueisiin ei ole resusseja lisätty, vaan päinvastoin vähennetty ja kun minulle lapset ovat aina etusijalla, niin heidän turvallisuutensa on tois´sijainen asia, jossa nettipoliisit / muut valvojat kyttää, mitä se Pirjo-Margit kirjoittelee, ettei vaan loukkaa ketään kritiikillään    

- tullissa on pieni tehokkuuden piikki, kun huumelääketabletteja on jääny haaviin, tosin toinen satsi on "käytetty", kuten poliisi arvelee ollen kaksi kuljestuskertaa, niin mitenkäs he sen siten tietävät, ettei olis sisäpiirin viihdetabletteja, jossa täytyy kesäloma tehokkaasti pillereiden voimilla käyttää, että jaksaa talven uurastaa?

2. Sitten erittäin iloisia uutisia - kun työperäistä toimintaa on käytetty tehokkasti - jotka mukamas ovat yllätyksiä valvoville viranomaisille ja ehkä mitallitkin ovat tekovaiheessa, kun "lakeja on noudatettu", niin siitä täytyy palkita, kuten on tapana, vaikka sisäinen korruptio balettia pyörittää. 

Samaan aikaan suomen kokonaistyöttömien määrä lähentelee miljoonaa - kun laskelmaan otetaan mukaan = tuki / välituet / siltäväliltä tuet / opiskelijat jne. niin nyt rakannusfirmat ovat huolissaan, kun halpatyövoimastaan joutuvat luopumaan, niin missä on viranomaisten vastuu = ei missään, kun sellaista ei suomessa ole ollut aikoihin ja jos joku laitetaan vastuuseen, siihen joku pikkupomo laitetaan uhriksi isonpien pomojen edestä, eikä hallituksen vastuuministerit / ammattiliitot / työnantajat jne, etupiirit käytä resursseja tuollaiseen, kun se on hyvin yleistä koko suomessa + Eu-alueella, missä kantaväestö pidetään työttömänä ja leikitään koko maailman hyväntekijää + että suomessakin olis työvoimapula, vaikka vika on rakenteissa, miten se oikein järjestetään, jossa tulee vastaan kaikenmaailman yhdenvertaisuudet jne. hyväksymiset ja niiden edessä leikkivät monet edellämainitut etupiirit, joiden edessä kantaväestö pakotetaan enemmän ja enemmän tukien varassa elämään.   

- Mikrilläkin on erittäin valikoivaa toimintaa, jossa tiettyjen maiden kansalaiset eivät suuremmin tarvitse pelätä maasta poistamista ja ehkäpä myös monissa lähtömaissa edistetään ns. pakolaisten asuttamista suomeen / Eu-maihin, joka voidaan peitellä kehitys jne. avustuksilla?

3. Ihmiset harjoittavat erilaista taiteellisuuden irtiottoja - niin johan oli maantiekuopat päässy suurenluokan uutiseksi, joka kuva sitten kirkkoveneeksi mainitaan ;), johon ei sentään sääntösuomi päässy iskemään, eikä poliisien resursseja tutkinaan irrotettu ja kuvat annetaan olla maantiellä.

4. Sitten joku pyöräilevä kansalainen kuntoilulenkillään alkanu protestoimaan ja sitä itseään heittelee jonkun oville / ikkunoille ( onneks ei ollu pommi ) - niin eikö tuokin ole viesti johonkin suuntaan, ettei meillä yhteiskunnassa asiat ole hyvin, vaikka onnelliseksi kansaksi olemme päässeet jonkun mittarin mukaan, joka pitäisi kohentaa toisin, mutta EI, koska se onnellisuuden mittari näyttää trendikkäältä, jonka edessä kaikkinainen pahoinvointi = ainakin joissain tuloluokkien kohdalla halutaan piilottaa.

- suomessa se pahoinvointi on nyt se Sana - jonka edessä sitä löytyykin "erittäin runsaasti", niinpä kuka tehokkaamman kamppanjan asiassa saa päättäjille, heidän pahoinvointi on sitä huononpaa pahoinvointia, missä en kaikkea henkistä pahoinvointia väheksykkään, jota itsekkin olen kokenu jossain elämänvaiheessa ja oma nuorin poikani, joka päätyi itsemurhaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat