Pirjo-MargitJauhiainen Rasismi - keppihevonen, huono ohjattava asiayhteyksissä

Aktivointi direktiivi

Siis hetkinen - taasen humanismi = nimenomaan se yltiö sellainen, tursuaa joidenki puolueiden hallitusohjelmiin lisättäväviksi ja millä nimikkeellä ne sitten ujutetaankaan vierasväen suomeen saamiseksi?

 

Suomessa on varmaan 1/2 miljoonaa työtöntä ja liki kaikki ovat kantaväestöön kuuluvaa väestönosaa eri toimissa = työllisyyskokeilu / palkkatukityö / opiskelu jne. - niin hurmoshan ei koskaan ole vasemman = punakeltavihrerkukertavaisen suunnan puolueohjelmista koskaan vähentyny, jonka huomaan viimevuosina lisääntyneen runsaasti, et suomeessa kansalaisten pitää varmaan siirtyä vuorohengittämiseen monien toimien edessä.  

 

Vihreiden pätkäpuheenjohtaja sanoo - että suomessa työllisyyttä tuettaisiin maahanmuutolla, niin onko tosissaan siten, että ihmisille yhtälön tarkastelu pelittää ihan kuin Haavisto sanoo?

Maahanmuuton edessä ei tarvitse tarkastella sitä - miten omissa pöydissä työttömät / muut vastaavat  työllistetään, kun ei haluta korjata omia rakenteita, vaan siihen päälle otetaan uutta, jonka myötä humanismikin hoituu erittäin kiitettävästi,  joka tietekin lisää julkisen toiminnan sektoria, kun täytyyhän niillä virkailijoilla palkkatyö säilyä, etteihän olekkaan mitään mieltä joukkoa saada työhön - vai mitä? 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat