Pirjo-MargitJauhiainen Rasismi - keppihevonen, huono ohjattava asiayhteyksissä

Valikoiva "kunniamurha / tappo / verikosto"

Eri etnisen taustan omaavat naiset kirjoittavat kunniamurhista - jossa kummastelen, tai eihän se nyt tavatonta ole, että virkavalta nyt heräs siihen "ihmeeseen", kun olen kuvitellu wink, että meillä suomessa on erittäin valveutunu viranomaiskoneisto kaikkiin maaiman asioihin, mutta tuokin näköjään tuli ihan puskista ja olemme saaneet tittelin = maailman Onnellisin kansa, et ketähän silla oikein tarkoitetaan, kun en suomalaisena tunne siten?

Sitten meillä romaneja ollu vuosisatoja ja heidän piirissään myös harjoitetaan tuollaisia murhia = verikosto - josta en kyllä suurennuslasilla katsellen löydä minkäänlaista kunniaa, enkä sellaiseen toimeen, kuin väistäminen, jossa romaneilla on omat asuinpaikkansa ja täytyy lupa kysyä jostain vierailuista jne. niin en kyllä minkäänlaisella tahdolla ymmärrä, miksi ei saa vapaasti asua missä haluaa?

Kuten Kiba Lumberg on sanonu: Verikostosta ja siitä väkivallasta mikä romanikulttuurissa on, ei saa Suomessa puhua. Ei voida mennä siihen, että tietyt ryhmittymät menevät kulttuurien taakse ja sillä verukkeella polkevat ihmisoikeuksia ja sananvapautta.

Joten - kun nyt "havahduttiin" murhiin / tappoihin suomessa, vaikka niitä on ollu siitä lähtien ( lisääntyny runsaasti ) kun maahanmuutto suomeen suuremmin alkanu, niin kyllä kaikki tutkinnat pitää olla samalla viivalla, eikä jättää muita pois, vaikka ne ovatkin eri kulttuurin kuuluvien tekosia, vai onko toinen murha / tappo ns. "parenpaa" ihmisen listimistä?

Kummallista - kun toisen suvun kaveri on vuosikymmeniä sitten tappanu vaikka sun setäsi, uudesta sukupolvesta jonkun täytyy uhrautua pyöveliksi ja käydä listimässä se sedän tappaja, jossa kierre ei koskaan lopu.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat