Pirjo-MargitJauhiainen Rasismi - keppihevonen, huono ohjattava asiayhteyksissä

Rakkaus synnyinmaatasi kohtaan valikoivasti

Miksi ihmiset häpeävät kansallista identiteettiään siten - että uhrautuvat vieraiden edessä, johon menneisyydessä ei suostuttu, vaan taisteltiin yhteisrintamassa saapuvaa uhkaa vastaan?

Nyt edelleen äänestettiin sen puolesta - jossa tulevaisuudessa kansallisten toimien yli annetaan kävellä mennen tullen, jossa lukemattomilta kantaväestön ihmisiltä vieny toimeentulomahdollisuuden ja se joukko työttömänä joutuu "lyöntien" kohteeksi, kun palkkojen polkemisen myötä edelleen työt annetaan muille kulkijoille, kun työssäolevat kantaväestön työläiset tyytyvät liki nollakorotuksiin, mutta liittopomot kippistelee tulevaisuudessa Rinteen kanssa etuja haalivina toimijoina pikkupiireille ja edelleen työväki onnessaan liittomaksuja maksaa, kun jotkut mukamas huolehtii heidä eduistaan, jotka tulevina vuosina kutistuu lisää.

Miksi ennen niin yhteen hiilen puhaltava kansa ei enää ole huolissaan heidän elinoloistaan = työttömät / pienituloiset, jotka haluaisivat oman osansa kantaa Suomi-nimisen maan hyväksi?

 

Ihmiset ovat aika sokeita vääränlaisen humanismin edessä ja mikä siinä on "väärää" humanismia, esimerkkejä löytyy koko Eu:n alueelta, jossa tervepohjainen humanismi tamppaa monien maiden multaa, jossa kansallismielisyys on kirosana, kun sen pitää olla rakkautta synnyinmaitaan kohtaan ensisijaisesti.

 

Usein olen sanonu - että minun kotiini mahtuisi 1-3 lasta, äiti lapsineen ja kun sen vielä saan valita mitä kansallisuutta he olisi, maailmalta löytyy hädänalaisia ihmisiä, joille soisin pääsevän ahdingosta turvaan.  

  

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat